Ai de ținut prezentări online? Te pregătești să lansezi un podcast sau un canal de YouTube? Vrei să prezinți știri la televizor sau pur și simplu ai de ținut ședințe și vrei ca imaginea ta să fie impecabilă? Trebuie să îți reprezinți compania la diverse evenimente și să susții conferințe?

Cursurile de Media Training oferite de Dicție.ro sunt soluția perfectă pentru ca tu să știi exact ce ai de făcut în fața publicului sau în fața camerelor de luat vederi.
Cursul de Mediatraining se adresează persoanelor care au de susținut prezentări video sau audio și, prin natura profesiei, sunt nevoite să aibă o vorbire clară, corectă și cursivă și care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vorbire în fața camerelor de luat vederi.
Traineri: Carmen Ivanov (trainer de dicție la PRO TV) și Mihai Crăciun (trainer de dicție la PRO TV).
Trainingul își propune să familiarizeze participanții cu elementele teoretice și practice ale vorbirii corecte. Cursul are două componente:
• DICȚIA ce conține multe exerciții de corectare a pronunției, exerciții pentru respirație, pentru controlul volumului vocii și exerciții care îmbunătățesc per ansamblu vorbirea;
• FILMĂRILE în studioul virtual sau pe teren ce vizează practica citirii la prompter, atitudinea în fața camerelor, gestica și mimica prezentatorului. Trainingul este 100% practic și include foarte multe exerciții, studii de caz, jocuri de rol menite să contribuie decisiv la îmbunătățirea abilităților de prezentare.

Cât costă? – 350 de euro
Unde? La studiourile Dicție.ro – București, Strada Tache Ionescu nr. 05, ap 01. (Vis a vis de McDonalds Romană).
• Programul de Mediatraining se adresează persoanelor care prin natura muncii lor trebuie să aibă un discurs clar, corect și cursiv și care doresc să își îmbunătățească abilitățile de vorbire – orice persoană care dorește să vorbească clar și corect
– PR Managers
– Jurnaliști de Radio și TV
– Avocați
– Agenți de vânzări
– Traineri
– Actori
– Manageri
Programul de Mediatraining se desfășoară unul la unul, adică doar un cursant și trainerul său și costă 350 de euro. Trainingul are o durată de 6 sesiuni a câte o oră fiecare.
Pentru Mediatraining pentru cereți o ofertă personalizată pe mail la: cursuri@dicție.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri