Un concept premium de cursuri business dedicate profesioniștilor medium și high-level a fost lansat de Skillab. Printre lectori vor fi și manageri din companii ca Netflix sau Spotify.

Academia internațională pentru educație în domeniul afacerilor Skillab lansează în România acest concept premium de cursuri business dedicate profesioniștilor medium și high-level. Conform companiei, cursurile dau acces la expertiza practică a unor specialiști de top la nivel global, dar conțin cși o componentă puternică de networking internațional.

”Conceptul a fost crearea unui VIP corner, în care oameni cu vastă experiență în domeniile în care activează pot găsi cursuri interactive și practice, susținute de experți de top, de la cele mai mari companii internaționale”, a explicat Raluca Neagu, CEO Skillab România.

Citește și: Avem cel mai mic procent din UE de tineri absolvenți de studii superioare

Cursurile premium sunt susținute în limba engleză și aduc o nouă perspectivă de învățare, bazată pe 70% practică și studii de caz, alături de 30% teorie. Cursurile premium sunt susținute de experți top-level, lectori din companii de top din SUA. La ele vor participa și specialiști din Ucraina, Ungaria, Cehia, Polonia și Turcia, iar lectorul va avea invitați cu profil similar, care își vor împărtăși experiența în domeniul vizat.

Primele cursuri premium lansate pe piața locală sunt: „Product Management”, susținut de Manish Sirdeshmukh, Director for Product Management în cadrul Netflix și „Brand Management”, susținut de Gerry Randolph, Global Marketing Lead în cadrul Spotify.

Skillab, o companie pornită la Kiev, s-a lansat pe piața locală în urmă cu aproximativ un an. Compania are deja 20 de cursuri lansate, peste 1000 de cursanți și pregătește lunar minim cinci cursuri noi.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri