Ligia Deca, noul ministru al Educației a depus oficial jurământul la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis, care a făcut scurte declarații.

Vă doresc mult succes și va felicit pentru această funcție. Ne dăm seama cu toții că dacă vorbim despre educație, despre învațamant, suntem într-un moment foarte important. Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va merge mai departe cu noi energii cred, sper, cu noi susțineri atât din spațiul politic cât și din spațiul învățământului și din spațiul public la modul general.

E un proiect de țara de care România are foarte multă nevoie. O națiune fără un sistem de educație performant are puține șanse în lumea de azi care devine din ce în ce mai complicată. Dna ministru, nu doar dvs. aveți nevoie de ajutor, de încurajări și de oameni buni cu care să lucrați. Toată lumea are”, a declarat Klaus Iohannis la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a ministrului educației, Ligia Deca.

Cine este Ligia Deca

Ligia Deca (n. 1982) este doctor în științe politice, titlu acordat în 2016 de către Universitatea din Luxemburg și absolventă a unui program postdoctoral la New Europe College. În perioada 2010-2012 a coordonat Secretariatul Procesului Bologna, gestionând procesul de organizare a Conferinței miniștrilor educației din statele membre ale European Higher Education Area (aprilie 2012), potrivit informațiilor prezente pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Sursa foto: presidency.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri