Se dau vouchere de sport pentru elevii unui sector din Capitală. Părinții care își dau copilul la un sport de performanță pot primi 250 de lei pe luna. Link cu articolul în primul comentariu.

Bani pentru elevii care practică un sport de performanță

Elevii din sectorul 2 al Capitalei vor beneficia de un voucher de 250 de lei pe lună, dacă vor alege să se înscrie la un sport pe care să îl practice. Voucherul în valoare de 250 de lei/elev/lună va putea fi utilizat numai pentru achitarea contravalorii abonamentului/cotizaţiei lunare/taxelor necesare practicării unui sport. Elevii vor beneficia de această iniţiativă în ordinea înregistrării solicitărilor şi în limita locurilor disponibile lunar, anunță Primăria Sectorului 2, pe pagina de Facebook.

Vouchere pentru sport. Cum se pot înscrie eleviiSursa foto: Unsplash

Accesul în cluburile sportive se va face pe baza voucherului pentru sport, ce va fi predat în prima zi când se prezintă elevul.
Voucherul pentru sport este valabil 30 de zile de la data la care a fost emis. Conducerea şcolii va afişa, la intrarea în unitatea de învăţământ, toate datele necesare şi condiţiile de acordare a voucherelor pentru sport.

Lista cluburilor sportive participante la acest proiect poate fi accesată AICI.

Vouchere pentru sport. Cum se pot înscrie elevii

Înscrierea se face de către elevul major sau părintele/reprezentantul legal al elevului minor, prin depunerea la unitatea de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2, la care este înscris elevul, a documentelor solicitate.

Primăria Sectorului 2 a bugetat 2.000.000 de lei pe lună pentru implementarea proiectului pe întreaga perioadă de derulare a acestuia, ceea ce înseamnă că vor fi 8.000 de beneficiari lunar.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri