Shareholders of KD Life Insurances have agreed on October 30 to raise capital by 2.36 million lei to 40.85 million lei, according to a decision published in the Official Gazette.
Prior to the capital hike, KD Life’s equity was around 38.48 million lei.

The move will raise KD Group’s exposure to the local company to 95.1202%. KD Zivljenje holds 4.8798% stake.

KD Life Insurance SA has received authorization for conduction insurance operations in Romania in May 2006, and at the end of 2008, it reported gross premiums written of 6.648 million lei and a market share of 0.36% in local life insurance sector.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri