Euroministorage, self-service storage company invested around €8 million in a facility in Theodor Pallady area in Bucharest.
The self-service mini storage facility follows the “recipe” already used by companies in Western Europe. Euroministorage has two facilities, in Bucharest and Budapest, opened in 2009.

“The investment was made by private investors from Canada with over 10-year experience in Eastern Europe. Euroministorage design was created by one of the largest companies in North America specialized in providing storage space. We have adopted a successful business model and decided to expand in the east-European market, where people don’t benefit of this type of services yet. Over the coming 36 months, we plan to expand our operations in both cities”, said Danu Temelie, managing partner Euroministorage.

The company offers storage space for all-size items, from small cupboards to even rooms.

The facility offers storage space for bikes, summer or winter tires, and any other item.

The unit is completely secured, computerized and with card access system.

The minimum rental period is 30 days.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri