Blue Air, one of the largest low-fare carriers in Romania said it lost around €2.48 million due to the volcanic ash that forced air traffic control to close airspace.
The low cost-airline canceled 164 flights due to flight restrictions, and left over 20,100 passengers stranded.

“The shutdown caused €1.7 million loss in sales, and €450,000 in ticket refund. The rebooking cost us around €300,000, while the costs of operating on other airports stood at around €30,000”, Blue Air representatives said.

Blue Air sent these data to the European Commission and to the Romanian Government in an effort to seek support in managing the situation.

Blue Air’s rival Wizz Air canceled 124 flights to and from Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri