The National Bank of Romania set a reference rate of 4.1246 lei/euro, up 0.15% from yesterday, as the leu fell steadily in the morning against the euro, in a regional move that saw most of leu’s peers losing ground to the European currency.
On Monday, NBR set a reference rate of 4.1186 lei/euro, the lowest rate since April 8.

The leu dropped steadily in the morning, from 4.116 to 4.122 units against euro. At noon, the euro started to rise again, reaching 4.1270 lei/euro.

In the region, the Polish zloty took a sharper plunge, by 0.6% to 3.90 units/euro, while the Hungarian forint gave up 1% against its European counterpart to 265.9 units/euro.

For the U.S. dollar, NBR set a reference rate of 3.0960 lei/dollar, down 0.01% from yesterday.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri