French retailer, Carrefour, that has a 22-hypermarket chain and 29 supermarket s across Romania, said its sales fell 5.8% from the same period of last year, to €265 million.
In the first six months this year, the decline was 0.4% year-on-year to €534 million in Romania.

According to the financial report published on the website of the company recorded global revenues of €48.9 billion, which indicates a 5.9% hike.

“Amid a contracting market, we had solid sales in the first half of the year, as we managed to gain market share in France, grow in Latin America and speed up growth in Asia”, said Lars Olofsson, CEO of Carrefour, the world’s second largest retailer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea English »



Setari Cookie-uri