8 Martie 2011

Deloitte recruteaza director de marketing de la BCR



Deloitte Romania l-a recrutat in functia de director de marketing pe Cristian Halmajan, 38 de ani, cu o experienta in functii de management in industria bancara si cea telecom.

Pe parcursul ultimilor sapte ani, Halmajan a coordonat mai multe departamente sau divizii din cadrul unor banci din Romania si a fost direct responsabil de implementarea unor proiecte interne si externe importante.

Astfel, potrivit profilului sau LinkedIn, din septembrie 2007 pana in prezent a lucrat in cadrul BCR, iar anterior a fost director de marketing la Piraeus Bank si HVB Bank.

In perioada 1996 - 2004, a avut functii de project management si marketing la in cadrul unor operatori de telecomunicatii (intre 2001 si 2003 a lucrat la Telemobil, operatorul Zapp).

El a absolvit un program MBA de doi ani (2005 - 2007) in cadrul Bucharest School of Management. Totodata, Cristian este licentiat in marketing la Academia de Studii Economice.

„Marketingul in domeniul serviciilor profesionale este foarte specific si oarecum diferit fata de experienta mea profesionala anterioara. Acest rol necesita mult sprijin din partea functiilor, precum si o echipa interna specializata, care trebuie sa lucreze impreuna cu colegii din liniile de business”, spune Cristian Halmajan.

Cristian Halmajan o inlocuieste pe Patricia Ilisiu, care s-a relocat in Franta.



Citeste si