BCR Leasing IFN a lansat o promotie in cadrul careia ofera clientilor Casco gratuit timp de 6 luni si reduceri la RCA de pana la 20%, prin BCR Asigurari si Omniasig, pentru contracte de leasing cu durata intre 36 si 60 de luni.
Facilitatea este accesibila tuturor clientilor persoane fizice care incheie contracte in perioada 7 martie - 31 mai anul curent, pentru achizitia de automobile dotate cu motoare Euro 5 cu o capacitate cilindrica de pana la 2,5 litri.

“Sprijinim achizitionarea masinilor noi, cu grad redus de poluare, si contribuim la constientizarea de catre consumatorii nostri a importantei pe care o are protejarea mediului, mai ales in aglomerarile urbane“, declara Bogdan Speteanu (foto), director general al BCR Leasing.

Compania practica o dobanda variabila de 8,5%, cu prag minim in functie de evolutia Euribor la 3 luni, pentru persoane juridice si PFA, si fara prag minim pentru persoane fizice.

De asemenea, in carul promotiei “BCR Leasing Auto - 10 ani”, la achizitia in leasing de automobile dotate cu motoare Euro 5 cu o capacitate cilindrica de pana la 2,5 litri, clientii companiei sunt scutiti, pana la 01 iunie anul curent, de plata Taxei de poluare. Taxa este platita de care BCR Leasing.

“Suntem convinsi ca finantarea taxei de poluare va stimula consumatorii sa ia decizia de trecere la un nivel superior de motorizare, mai putin poluant. Speram ca treptat Romania sa dezvolte intrastructura necesara utilizarii unor masini hibride“, considera Bogdan Speteanu.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european Erste Group. Compania ofera o gama extinsa de servicii de leasing financiar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri