In 2009, valoarea bunurilor finantate de BCR Leasing a fost peste 140 de milioane de euro.

Potrivit directorului general al BCR Leasing, Bogdan Speteanu (foto), compania si-a concentrat activitatea in 2010 pe optimizarea portofoliului de finantari acordate in ultimii ani, acordate in perioada de crestere a pietei de leasing.

La nivel de structura, din valoarea totala a finantarilor o pondere de 85% o reprezinta segmentul auto, restul fiind echipamente. De asemenea, compania dispune de un parc auto de peste 450 de unitati recuperate, a caror vanzare se va adresa in principal pietei interne.

In acest an, BCR Leasing mizeaza pe o crestere a valorii bunurilor finantate de pana la opt ori comparativ cu nivelul inregistra anul trecut, de 18 milioane de euro, ceea ce ar reprezenta un valoare aproximativ similara cu cea realizata in 2009.

Citeste si:

Compania a lansat astazi o promotie in cadrul careia ofera clientilor Casco gratuit timp de 6 luni si reduceri la RCA de pana la 20%, prin BCR Asigurari si Omniasig, pentru contracte de leasing cu durata intre 36 si 60 de luni.

Facilitatea este accesibila tuturor clientilor persoane fizice care incheie contracte in perioada 7 martie - 31 mai anul curent, pentru achizitia de automobile dotate cu motoare Euro 5 cu o capacitate cilindrica de pana la 2,5 litri.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european Erste Group. Compania ofera o gama extinsa de servicii de leasing financiar.