PAID a platit peste 20.000 lei pentru daune provocate de inundatii si alunecari de teren

Societatea care emite politele de asigurare obligatorie a locuintelor (PAID) a platit despagubiri de peste 22.000 de lei (circa 5.500 de euro) pentru daune provocate de inundatii si alunecari de teren, a declarat directorul PAID, Marius Bulugea.

"Exista un numar de sapte dosare de dauna finalizate pentru care Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor (PAID) a achitat asiguratilor peste 22.000 de lei. Alte noua dosare de dauna sunt in curs de finalizare. Pe total, valoarea despagubirilor solicitate prin cele 16 dosare se situeaza in jurul sumei de 110.000 de lei", a spus Bulugea, citat de Mediafax.

El a adaugat ca beneficiarii despagubirilor sunt persoane fizice care au incheiat o polita de asigurare obligatorie pentru locuinte amplasate in judetele Harghita, Neamt, Prahova si Alba.

"Daunele se vor plati in urma unor inundatii si alunecari de teren care au avut loc in noiembrie 2010. Din cele 16 dosare de dauna, zece sunt pentru inundatii si sase pentru alunecari de teren", a spus seful PAID.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri