"Noi nu l-am demis pe Florin Citu. Este pur si simplu o problema interna a bancii, o problema de reorganizare. Am restructurat pozitia pe care o detinea Florin Citu si i-am oferit o alta pozitie in banca. Inteleg din declaratiile lui publice ca nu ii convine alta pozitie. Insa, pozitia de director al trezoreriei nu o mai avem", a declarat Misu Negritoiu, CEO al INB Bank Romania.

Directorul Trezoreriei ING Bank Romania, Florin Citu, a afirmat ieri ca a fost concediat, decizie pe care o considera abuziva si o va contesta in instanta, sperand sa se intoarca in banca.

"Sunt concediat abuziv din pozitia de director al Trezoreriei. Voi contesta decizia in instanta. Am o relatie foarte buna cu ING Bank si sper ca dupa decizia instantei sa-mi reiau locul de munca", a spus Citu.

Pe de alta parte, Misu Negritoiu a explicat ca departamentul de Trezorerie a fost integrat in divizia de Commercial Banking, condusa de Mihaela Bitu.

Citeste si:

Citu va fi reprezentat in instanta de prodecanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne. El spera ca va castiga si ca se va reintoarce in banca.

"Se vedem cum functioneaza o pozitie de director de Trezorerie impusa de instanta. Cred ca este o noutate si pentru Romania", a adaugat Misu Negritoiu.

Florin Citu a venit la ING Bank in 2006, pe pozitia de economist-sef al bancii, iar ulterior a fost numit

Venit la ING Bank in 2006, pe pozitia de economist-sef al bancii, Citu a fost promovat ulterior in pozitia de director al Trezoreriei si co-director Piete Financiare.