Thierry Ballot a fost numit recent in functia de director in cadrul PwC Romania si va fi responsabil pentru activitatea de dispute in regiunea Europei de Sud-Est.

Experienta lui Thierry Ballot este in zona de dispute si, anterior, el a lucrat in departamentul de investigatii al unei alte firme din Big Four la birourile din Paris si Moscova. Inainte de aceasta, el a mai lucrat timp de trei ani ca auditor in Romania.

„Sa ma alatur uneia dintre cele mai bune echipe de analiza a disputelor si investigatii din Romania reprezinta o noua provocare profesionala pentru mine si sunt increzator in oportunitatile viitoare din acest segment de consultanta care are un potential semnificativ in toata Europa de Sud-Est”, a spus Thierry Ballot, directorul departamentului de analiza a disputelor si investigatii din cadrul PwC Romania.

El are o experienta solida in integrarea afacerilor, managementul riscului, fuziuni si achizitii, consiliere juridica si contabilitate atat in Franta cat si in pietele emergente din Europa Centrala si de Est si Comunitatea Statelor Independente. Noul director are experienta in sectorul de petrol si gaze, in agricultura si industria alimentara, in sectorul de aparare, produse industriale, retail si turism.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri