Experienta lui Thierry Ballot este in zona de dispute si, anterior, el a lucrat in departamentul de investigatii al unei alte firme din Big Four la birourile din Paris si Moscova. Inainte de aceasta, el a mai lucrat timp de trei ani ca auditor in Romania.

„Sa ma alatur uneia dintre cele mai bune echipe de analiza a disputelor si investigatii din Romania reprezinta o noua provocare profesionala pentru mine si sunt increzator in oportunitatile viitoare din acest segment de consultanta care are un potential semnificativ in toata Europa de Sud-Est”, a spus Thierry Ballot, directorul departamentului de analiza a disputelor si investigatii din cadrul PwC Romania.

El are o experienta solida in integrarea afacerilor, managementul riscului, fuziuni si achizitii, consiliere juridica si contabilitate atat in Franta cat si in pietele emergente din Europa Centrala si de Est si Comunitatea Statelor Independente. Noul director are experienta in sectorul de petrol si gaze, in agricultura si industria alimentara, in sectorul de aparare, produse industriale, retail si turism.