ProCredit Bank, un jucator de talie mica din sistemul bancar, a eliminat pana la data de 15 mai toate comisioanele aplicate creditelor destinate intreprinderilor mici.


Banca nu mai percepe comision de analiza, comision de evaluare si comision de acordare a unui credit pentru clientii care detin o afacere mica si solicita un imprumut pana pe 15 mai 2011.

“Gasim un potential ridicat pe sectorul intreprinderilor mici, dar identificam si o nevoie a acestora de acces la servicii si produse de finantare fara costuri suplimentare si de consiliere in alegerea celor mai bune solutii pentru afacere”, afirma Andreea Enache, directorul diviziei de persoane juridice din cadrul ProCredit Bank.

Oferta bancii se adreseaza intrepinderilor cu o cifra de afaceri cuprinsa intre 150.000 si 750.000 de euro. Clientii pot solicita finantare atat pentru acoperirea cheltuielilor curente, cat si pentru proiecte de investitii, pe o perioada de pana la 15 ani si cu o perioada de gratie de pana la 12 luni, potrivit unui comunicat transmis de ProCredit Bank.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »



Citeste si
Finantari de peste 170 de milioane de euro pentru studenti si IMM-uri