Clientii Millennium Bank pot realiza cumparaturi cu cardul de credit in rate egale fara dobanda la orice comerciant din Romania sau din strainatate, indiferent daca este partener sau nu al bancii.

Plata in rate fara dobanda este disponibila, insa, pentru cumparaturi cu cardul de credit in valoare de peste 1.000 de lei. Planul de rate fara dobanda poate fi activat pentru o singura tranzactie care are cel putin valoarea mentionata, dar si pentru mai multe tranzactii mai mici, cumulate, efectuate in cursul lunii anterioare, potrivit reprezentantilor bancii.

„Clientii pe care ii avem folosesc mult cardurile de credit pentru cumparaturi, 75% dintre tranzactii fiind efectuate la comercianti”, a declarat Eliza Erhan, directorul de dezvoltare produse de retail din cadrul Millennium Bank.

Numarul de rate lunare pentru care poate opta un client variaza intre patru si 12. Prima plata va fi efectuata in interval de o luna de la activarea planului de rate fara dobanda. Acest plan poate fi activat de doua ori pe an.