Millennium Bank, un jucator de talie mica din sistemul bancar de pe plan local, a decis sa intre in competitia pentru cardurile de credit, introducand planul de rate fara dobanda la cardurile din portofoliul sau.
Clientii Millennium Bank pot realiza cumparaturi cu cardul de credit in rate egale fara dobanda la orice comerciant din Romania sau din strainatate, indiferent daca este partener sau nu al bancii.

Plata in rate fara dobanda este disponibila, insa, pentru cumparaturi cu cardul de credit in valoare de peste 1.000 de lei. Planul de rate fara dobanda poate fi activat pentru o singura tranzactie care are cel putin valoarea mentionata, dar si pentru mai multe tranzactii mai mici, cumulate, efectuate in cursul lunii anterioare, potrivit reprezentantilor bancii.

„Clientii pe care ii avem folosesc mult cardurile de credit pentru cumparaturi, 75% dintre tranzactii fiind efectuate la comercianti”, a declarat Eliza Erhan, directorul de dezvoltare produse de retail din cadrul Millennium Bank.

Numarul de rate lunare pentru care poate opta un client variaza intre patru si 12. Prima plata va fi efectuata in interval de o luna de la activarea planului de rate fara dobanda. Acest plan poate fi activat de doua ori pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri