CEC Bank a redus dobanda de baza aplicata creditelor pentru persoane juridice cu un punct procentual, de la 8,9% la 7,9%. Pe de alta parte, banca a decis sa reduca si dobanzile bonificate la unele produse de economisire in lei.
Incepand cu data de 21 martie 2011, CEC Bank a redus cu un punct procentual dobanda de baza la creditele acordate clientilor persoane juridice in lei, de la 8,9% la 7,9%.

CEC Bank reduce, de asemenea, cu un punct procentual si dobanda de baza aplicata creditelor din resurse proprii acordate pentru cofinantarea proiectelor de accesare fonduri europene post-aderare. Astfel, la toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, dobanda de baza se reduce de la 8,4% la 7,4%.

Reducerea dobanzii de baza se aplica atat pentru clientii care au credite in derulare, cat si pentru creditele ce vor fi solicitate incepand cu data de 21 martie 2011.

CEC Bank anunta totodata reducerea ratei dobanzilor bonificate la unele produse de economisire in lei cu pana la 0,75 puncte procentuale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri