Generali asigura plata facturii abonatilor Vodafone Romania, prin intermediul brokerului de asigurare Marsh, pentru suma de un euro pe luna in plus la abonament.
Asiguratorul preia plata facturii clientului in cazul pierderii involuntare a locului de munca sau al incapacitatii temporare de munca din orice cauza. Parteneriatul dintre Generali si Vodafone se desfasoara prin intermediul brokerului de asigurare Marsh Romania.

In conditii de invaliditate permanenta totala a abonatului, asiguratorul plateste facturile restante si penalitatile aferente, in limita a 1.000 de euro. In plus, produsul are si o componenta de protectie inclusa, functionand si ca o asigurare de viata.

Pachetul Premium, cu o prima de asigurare de doi euro pe luna, ofera posibilitatea preluarii facturilor pentru alte utilitati, despagubiri in valoare de 1.000 euro in caz de invaliditate permanenta totala si protectie financiara pentru membrii familiei, respectiv despagubiri de 1.000 de euro in caz de deces al asiguratului, survenit accidental sau din orice alta cauza.

“ Daca veniturile ti se reduc brusc si radical, trebuie sa fii capabil sa-ti reorganizezi rapid bugetul si cheltuielile, astfel incat sa iti poti acoperi datoriile”, a declarat Ovidiu Racoveanu (foto), director asigurari de viata Generali Asigurari.

Sistemul de plata a primei de asigurare este simplu si prevede includerea costurilor lunare in factura de telefonie.

In 2010, Generali a subscris prime de 438,22 milioane de lei, iar Ardaf de 217,11 milioane de lei. Cele doua companii, controlate de grupul italian Generali, au o pondere de 7,83% din piata asigurarilor generale si de viata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri