BCR iese pe piata cu credite negarantate de pana la 20.000 euro

BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, a lansat o oferta la creditele de nevoi personale in lei pentru care Dobanda Anuala Efectiva (DAE) incepe de la 13,24%. Banca ofera credite in valoare de pana la 20.000 de euro echivalent in lei si nu solicita avans, garantii sau ipotecarea unui imobil.

Bancherii de la BCR sustin ca aprobarea unui astfel de credit se realizeaza in 24 de ore, iar imprumutul este disponibil si pentru refinantarea creditelor existente.

„Oferim clientilor nostri o dobanda fixa (DAE 13,24%) sau dobanda variabila (ROBOR la 6 luni + 6,25 p.p, DAE 13,74%). Pentru clienti asta inseamna cele mai mici rate lunare de pe piata, indiferent de termenul pe care contracteaza imprumutul”, afirma Stefan Coroianu, directorul de produse de retail din cadrul BCR.

Banca le permite clientilor sa isi plateasca ratele prin intermediul bancomatelor sau si prin canalele alternative (internet banking si phone banking).

Reprezentantii bancii sustin ca pentru un credit de 20.000 de lei pe o perioada de 10 ani, BCR percepe cea mai mica rata lunara de pe piata, de 293 de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri