Banca Transilvania a lansat un serviciu online prin care companiile pot efectua tranzactii de vanzare - cumparare valuta contra lei, valuta contra valuta, spot si forward, precum si operatiuni de piata monetara (depozite in lei si valuta).
Serviciul Bancii Transilvania include si un plafon de creditare pentru operatiunile realizate de companii. Banca ofera cotatii on-line pentru 14 valute selectate in functie de necesitatile de business ale clientilor.

"Platforma este destinata clientilor sofisticati, corporate, care, prin departamentele financiare, realizeaza in mod frecvent tranzactii pe piata financiara si valutara, fie pentru asigurarea lichiditatilor pentru operatiunile curente in diferite valute, fie pentru «cumpararea» protectiei impotriva fluctuatiilor valutare, prin realizarea de operatiuni de hedging", sustin reprezentantii BT..

Partenerul BT pentru construirea acestui serviciu este Thomson Reuters, prin softul oferit, si anume Reuters Automated Dealing Technologies (RET-AD).

Accesul la serviciul BT Money Connect se realizeaza prin accesarea unei pagini web securizate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri