Andrei Stamatian, presedintele Raiffeisen Bank pentru Locuinte, a fost numit de catre Ministerul Finantelor Publice in functia de director si prim-vicepresedinte al CEC Bank. Statul, actionarul majoritar al bancii, a decis sa modifice partial conducerea CEC Bank, dar Radu Gratian Ghetea a fost confirmat ca director general si presedinte pentru inca un mandat.
Andrei Stamatian (foto) a fost numit la conducerea Raiffeisen BpL in toamna anului 2009, dupa ce Alexandru Ciobanu, fostul presedinte, a plecat la BCR BpL.

Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, care este si presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, a fost numit in fruntea bancii in 2007, avand un mandat de patru ani, care expira pe 11 mai, dar care a fost prelungit pentru inca patru ani.

Din noul Consiliu de Administratie al CEC Bank mai fac parte si Bogdan Dragoi - secretar de stat in Ministerul Finantelor, Gheorghe Pogea - fost ministru de Finante si Andrei Razvan Micu - consilier al Ministrului Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu.

Componenta integrala a noului CA al CEC Bank este urmatoarea:

- Radu Gratian Ghetea, Director General – Presedinte, presedinte al CA;
- Andrei Liviu Stamatian, Director – Prim-Vicepresedinte, membru al CA;
- Mihaela Lucica Popa, Director – Vicepresedinte, membru al CA;
- Andrei-Razvan Micu, Director – Vicepresedinte, membru al CA;
- Ciprian Badea, membru al CA;
- Bogdan Alexandru Dragoi, membru al CA;
- Mihai Gogancea-Vatasoiu, membru al CA;
- Ene Dinga, membru al CA;
- Gheorghe Pogea, membru al CA;
- Dragos Ionut Banescu, membru al CA;
- Valentin Mavrodin, membru al CA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri