Actionarii Raiffeisen Romania vor discuta pe 29 aprilie o noua componenta a Consiliul de Supraveghere al bancii, care presupune realegerea a trei membri si inlocuirea a doi membri, informeaza Mediafax.

"Pe 29 aprilie 2011 expira mandatele de membri ai CS pentru Herbert Stepic, Heinz Wiedner, Martin Gruell, Aris Bogdaneris si Peter Lennkh. Se propune AGA reconfirmarea in functie pentru Herbert Stepic, Martin Gruell si Peter Lennkh, precum si alegerea lui Karl Sevelda si Razvan Munteanu, pentru mandate de 4 ani", au declarat reprezentantii bancii.

Herbert Stepic este presedinte al Consiliului de Supraveghere si director general al Raiffeisen Bank International, Gruell este directorul financiar al grupului austriac, iar Lennkh ocupa pozitia de membru in Comitetul Director al grupului.

Sevelda este director adjunct al Raiffeisen Bank International, iar Munteanu a condus pentru mai mult de cinci ani divizia de retail a Raiffeisen Bank Romania. Munteanu a fost numit in acest an sef pentru consumer banking al grupului austriac.

Din Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank face parte si Anca Ileana Ioan, membru independent, insa mandatul acesteia nu expira la finele lunii aprilie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Agricultura românească, ineficientă: predomină fermele de subzistență
Setari Cookie-uri