UniCredit Tiriac Bank, in parteneriat cu Ergo Asigurari de Viata a lansat un produs de asigurare de viata cu componenta investitionala si randament garantat de 42% la maturitate, a anuntat compania.
Produsul, denumit Capital Activ, asigura garantia capitalului investit si un randament suplimentar de 42% la maturitate, de catre UniCredit Spa Milano, se arata in comunicat.

Modalitatea de plata in cazul Capital Activ este prima unica, valoarea acesteia fiind de minimum 3.000 de euro. Perioada de subscriere este cuprinsa intre 1 aprilie si 30 iunie, anul curent, cu posibilitatea modificarii in functie de atingerea plafonului de subscriere. Inceputul asigurarii este data de 1 a lunii urmatoare datei de achizitie, iar data de maturitate a asigurarii este 1 iulie 2021.

In cazul decesului persoanei asigurate, beneficiarii desemnati vor incasa minimum 110% din suma investita sau valoarea contului de investitie, daca aceasta este mai mare.

Persoana asigurata poate avea intre 16 ani si 60 ani la intrarea in asigurare, iar investitiile se fac in obligatiuni senior emise de UniCredit Spa Milano si sunt tranzactionate pe Bursa din Luxemburg.

"Capital Activ reprezinta o alternativa solida la dobanzile oferite clientilor de produsele de economisire comparabile, cu dobanzi fixe", spun reprezentnatii companiei.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. In Romania, grupul este prezent prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Partner.

Ergo Asigurari de Viata este subsidiara locala a grupului german de asigurari Ergo. Cu un volum de prime brute subscrise de peste 19 miliarde de euro, Ergo este unul dintre cele mai importante grupuri europene de asigurari. Ergo este membru al Grupului Munich RE, companie de reasigurari, avand o participare la capitalul Ergo de 99,69%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri