Raiifeisen Bank, a treia banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, a inclus in portofoliul sau un card de debit co-branded pentru suporterii clubului sportiv Steaua.

Raiffeisen Bank si FC Steaua un card de debit cu reduceri pentru toti suporterii clubului sportiv. In plus, banca doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de suporteri la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori al Clubului Steaua. Raiffeisen Bank va dona aceluiasi Centru si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului.

Cardul este disponibil in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara. Pentru a intra in posesia lui, suporterii Steaua trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea lua cardul din aceeasi agentie.

Cardul co-brand Raiffeisen Bank - FC Steaua ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile de fotbal ale echipei Steaua, precum si la produsele de catering achizitionate in timpul meciurilor de fotbal, in interiorul stadionului. Posesorii cardului beneficiaza de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului, daca platesc biletele cu cardul, si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus| SUA are cele mai multe cazuri de îmbolnăvire din lume
Setari Cookie-uri