Raiifeisen Bank, a treia banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, a inclus in portofoliul sau un card de debit co-branded pentru suporterii clubului sportiv Steaua.
Raiffeisen Bank si FC Steaua un card de debit cu reduceri pentru toti suporterii clubului sportiv. In plus, banca doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de suporteri la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori al Clubului Steaua. Raiffeisen Bank va dona aceluiasi Centru si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului.

Cardul este disponibil in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara. Pentru a intra in posesia lui, suporterii Steaua trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea lua cardul din aceeasi agentie.

Cardul co-brand Raiffeisen Bank - FC Steaua ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile de fotbal ale echipei Steaua, precum si la produsele de catering achizitionate in timpul meciurilor de fotbal, in interiorul stadionului. Posesorii cardului beneficiaza de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului, daca platesc biletele cu cardul, si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri