OTP Bank si-a segmentat oferta de credite de consum

Ungurii de la OTP Bank au decis sa isi modifice oferta de credite de consum pentru a se orienta catre nevoile clientilor. Astfel, bancherii de la OTP au lansat credite de nevoi personale pentru pensionari sau pentru plata serviciilor medicale.

OTP Bank Romania acorda credite de nevoi personale in lei pensionarilor, cu dobanda fixa de 9,99%, si imprumuturi pentru persoanele care nu dispun de fonduri suficiente pentru efectuarea de diverse tratamente medicale sau interventii chirurgicale, cu o rata variabila de 7,62%. In cazul ambelor produse, nivelul DAE este de aproximativ 13% pentru perioada maxima de creditare de 7 ani, respectiv 4 ani.

"Credite de nevoi personale ofera toate bancile, iar batalia se duce pe pricing. Noi vrem sa venim cu oferte personalizate prin care sa tintim anumite segmente de clienti. In plus, in cazul creditului pentru servicii medicale, clinicile partenere ne ajuta sa ne largim baza de clienti", a explicat Adrian Chichita, directorul directiei de Management Produse si Carduri din cadrul OTP Bank Romania.

Creditul de nevoi personale pentru pensionari este acordat fara avans si fara girant, are inclusa o asigurare de viata gratuita impotriva riscului de deces, iar banca nu percepe comision de analiza dosar, de deschidere si administrare cont curent. Varsta pensionarilor care aplica pentru acest imprumut nu trebuie sa depaseasca 70 de ani pana la sfarsitul perioadei de creditare.

Creditul pentru sanatate din oferta OTP este va fi disponibil prin intermediul clinicilor medicale partenere, atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara.

Activele totale ale subsidiarei locale a grupului OTP au crescut in 2010 cu 16% pana la aproximativ 1,5 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri