Subsidiara locala a Millennium Bank a redus dobanzile la creditele de nevoi personale cu ipoteca si a majorat suma maxima pe care clientii o pot imprumuta, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Dobanda perceputa de portughezii de la Millennium Bank pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca este formata din indicele Euribor sau Robor la trei luni la care se adauga o marja ce incepe de la 6% si ajunge pana la 7%, in functie de procentul finantat din valoarea ipotecii ti de optiunea clientului de a-si transfera venitul lunar la banca.

Suma maxima a creditului ajunge acum pana la 75% din valoarea imobilului ipotecat. Perioada de rambursare este de pana la 25 de ani, iar suma maxima este de 150.000 de euro. Reprezentantii Millennium sustin ca au micsorat dobanzile la acest credit, insa nu mentioneaza cu cat.

Banca accepta in garantie si imobile detinute de o terta parte, ofera clientilor o asigurare de viata gratuita si nu percepe comision de administrare.In cazul contractarii unui astfel de credit pentru refinantarea altor obligatii financiare, banca nu percepe comision pentru analiza dosarului de credit pana la finalul lunii iunie 2011.

Millennium percepe, insa, cheltuieli precontractuale aferente intocmirii dosarului de credit, in suma totala de 900 de lei, care se achita de catre client din surse proprii, in doua transe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri