Impuls-Leasing Romania IFN, una din cele 5 filiale nationale ale grupului elvetian Impuls-Leasing International, a lansat in aceasta luna produsul Leasing Buy Back adresat clientilor care doresc sa schimbe masina veche cu una noua.

„Prin Leasing Buyback dorim sa contribuim la innoirea parcului auto din Romania, iar utilizarea masinii vechi ca si avans nu reprezinta pentru noi o sursa de profit. Estimam ca un asemenea produs poate da incredere clientilor care pana acum au ezitat sa isi schimbe masina avand dubii legate de pretul autoturismelor noi sau second hand.

De asemenea riscul privind vanzarea masinii vechi nu mai este suportat de client ci de Impuls Leasing si dealer, iar clientul se poate concentra exclusiv pe alegerea masinii noi potrivite nevoilor sale actuale“, a declarat Razvan Diaconescu (foto), director general al Impuls Leasing Romania IFN.

Produsul Leasing Buy Back a fost gandit ca urmare a cererilor primite de la clientii existenti care la finalizarea contractelor de leasing doresc sa schimbe masina cu una noua dar si in intampinarea potentialilor clienti care solicita acest tip de produs. „Parcul de autoturisme al Romaniei este deficitar si exista un numar mare de autoturisme vechi aflate in circulatie”, a spus seful Impuls Leasing.

Impuls-Leasing colaboreaza cu toti dealerii agreati de pe piata locala, iar clientul poate obtine finantare prin acest produs indiferent de marca masinii, masina veche fiind constituita drept avans pentru cea noua. Produsul se poate combina cu alte produse / campanii existente ale Impuls Leasing Romania sau ale dealerului.

In cadrul acestui produs sunt accepte autoturisme cu motorizare minim Euro 3, inmatriculate in Romania. Autoturismele predate in contul avansului vor avea o vechime de maxim 7 ani si trebuie sa aiba minim 2 chei / cartele de acces.

Sistemul de buy back, destul de raspandit in vestul Europei a devenit tot mai cunoscut si in Romania, mai intai pe piata echipamentelor si utilajelor si in ultimul timp si pe piata de autoturisme, clientii si potentialii clienti solicitand din ce in ce mai des acest tip de produs.

La inceputul anului, Impuls Leasing a contractat o finantare de 7 milioane euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru a sustine dezvoltarea serviciilor de finantare prin leasing si in zonele rurale.

Impuls-Leasing Romania IFN SA este una din cele cinci filiale nationale ale grupului elvetian Impuls Leasing International AG, care a inceput operatiunile in Romania in aprilie 2007 si a devenit in scurt timp una dintre companiile de leasing din top sapte in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri