Reprezentantii celor doua companii nu au precizat valoarea sumei asigurate in cadrul contractului.

„Grand Complex, care include JW Marriott Bucharest Grand Hotel – cel mai prestigios hotel de 5 stele din Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti clienti ai Uniqa Asigurari”, a declarat Ileana Horvath, membru in directoratul Uniqa Asigurari.

Complexul Grand, afiliat lantului Marriott International, dispune de o suprafata de peste 80.000 de metri patrati. Marriott opereaza in cadrul complexului, printr-un contract de management, hotelul cu cele 401 camere, 6 restaurante si baruri si cele 12 Sali de conferinte. Proiectul a fost dezvoltat si construit de Strabag SE, grup cu sediul central in Austria.

Citeste si:

Constructia a fost finalizata in iarna anului 2000. Actionarii SCH. Grand SRL sunt Strabag SE (51% din actiuni), ONT Carpati (30%), Alliance Overseas (15%) si Grand Hotel Enterprises Ltd. (4%).

Grupul austriac Uniqa activeaza atat pe piata de asigurari generale, prin intermediul Uniqa Asigurari, cat si pe piata asigurarilor de viata, prin Uniqa Asigurari de viata, companie lansata in aprilie anul trecut. In asigurari generale, Uniqa ocupa pozitia a saptea pe piata romaneasca la sfarsitul anului trecut.