Unitatile bancare nu au program cu publicul in perioada sarbatorilor de Paste, respectiv in zilele de 24 si 25 aprilie, cu exceptia unor agentii din marile magazine, care urmeaza programul acestora.

Astfel, sucursalele si agentiile de retail ale Bancii Comerciale Romane (BCR) din Bucuresti si din tara nu lucreaza cu publicul in zilele de 23, 24 si 25 aprilie, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centre de afaceri corporate si administratia centrala. In plus, unitatile BCR nu vor fi deschise nici pe data de 1 mai 2011.

Banca precizeaza ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii si va asigura alimentarea cu numerar a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV). Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de asistenta carduri va fi disponibil non-stop.

Unitatile BRD - Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica si luni, cu exceptia celor din incinta centrelor comerciale, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda.

BRD precizeaza ca in zilele de 24 si 25 aprilie vor fi disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare.

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise pe 25 aprilie 2011, cu exceptia unitatilor din marile centre comerciale. Call Center-ul bancii va asigura asistenta permanenta pentru carduri, serviciul myBanking, Raiffeisen Online si Premium Banking.

Pe durata sarbatorilor de Paste, sucursalele RBS Romania vor functiona pe baza unui program scurt in zilele de 22 aprilie si 16 aprilie, iar pe 25 aprilie vor fi inchise. In zilele mentionate vor putea fi efectuate retrageri de numerar de la ATM-urile RBS Romania, functionale non-stop. In aceasta perioada serviciul RBS Phone Banking va fi accesibil nonstop pentru preluarea instructiunilor de plata. Operarea acestora va lua in calcul zilele de sarbatoare legala, precum si pe cele de week-end.

Banca Comerciala Carpatica a decis scurtarea programului sucursalelor pe data de 22 aprilie, iar unitatile bancii vor fi inchise pe 25 aprilie 2010. Intesa Sanpaolo Bank a luat o decizie similara in ceea ce priveste programul unitatilor bancare. Vineri, programul de lucru cu publicul al unitatilor Bancii Comerciale Carpatica va fi de la ora 9:00 la 14:00, iar sucursalele si agentiile Intesa Sanpaolo Bank vor lucra in intervalul 8:30 - 14:00.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Parteneriat intre Keez si BCR privind pachetul StartUP Gratuit