Kruk International, filiala a grupului Kruk - liderul pietei poloneze de management al creantelor comerciale, a atins in 2010 o pozitie de top pe piata de profil de pe plan local, sustin reprezentantii companiei.

Pe piata romaneasca, Kruk International si-a consolidat pozitia in anul 2010, in prezent avand 20 de clienti importanti din domeniile bancar, leasing si asigurari, telecom si companii de utilitati. Compania si-a dezvoltat activitatea de pe plan local pe doua segmente: colectarea creantelor externalizate de catre clienti si colectarea portofoliilor proprii de creante cumparate de la bancile locale.

In anul 2010 am procesat peste 500.000 de cazuri, avand o valoare de peste 2 miliarde de lei si am achizitionat aproape 70% din portofoliile de creante vandute pe piata romaneasca. Datorita dezvoltarii dinamice a activitatii noastre, suntem in plin proces de extindere a Call Center-ului din Targoviste, unde in prezent avem o sucursala operationala ce se intinde pe o suprafata de 800 metri patrati", a declarat Isabela Iacob, director general si membru in Consiliul de Administratie al Kruk International.

Ea a mentionat ca, la jumatatea lunii aprilie, compania si-a mutat sediul din Bucuresti intr-o noua locatie. "Am crescut in mod constant numarul de angajati cu peste 30% pe an, astfel ca in prezent avem o echipa de peste 200 de persoane", a adaugat Isabela Iacob.

In anul 2009 cifra de afaceri consolidata a grupului Kruk a fost de peste 29,5 milioane de euro, cu un profit net de peste 5,4 milioane de euro, in vreme ce in 2010, cifra de afaceri a companiei a trecut de 41 milioane de euro, iar profitul net a fost de peste 9 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Notificarea.ro, business romanesc care te ajuta sa recuperezi creante