Kruk International, filiala a grupului Kruk - liderul pietei poloneze de management al creantelor comerciale, a atins in 2010 o pozitie de top pe piata de profil de pe plan local, sustin reprezentantii companiei.
Pe piata romaneasca, Kruk International si-a consolidat pozitia in anul 2010, in prezent avand 20 de clienti importanti din domeniile bancar, leasing si asigurari, telecom si companii de utilitati. Compania si-a dezvoltat activitatea de pe plan local pe doua segmente: colectarea creantelor externalizate de catre clienti si colectarea portofoliilor proprii de creante cumparate de la bancile locale.

In anul 2010 am procesat peste 500.000 de cazuri, avand o valoare de peste 2 miliarde de lei si am achizitionat aproape 70% din portofoliile de creante vandute pe piata romaneasca. Datorita dezvoltarii dinamice a activitatii noastre, suntem in plin proces de extindere a Call Center-ului din Targoviste, unde in prezent avem o sucursala operationala ce se intinde pe o suprafata de 800 metri patrati", a declarat Isabela Iacob, director general si membru in Consiliul de Administratie al Kruk International.

Ea a mentionat ca, la jumatatea lunii aprilie, compania si-a mutat sediul din Bucuresti intr-o noua locatie. "Am crescut in mod constant numarul de angajati cu peste 30% pe an, astfel ca in prezent avem o echipa de peste 200 de persoane", a adaugat Isabela Iacob.

In anul 2009 cifra de afaceri consolidata a grupului Kruk a fost de peste 29,5 milioane de euro, cu un profit net de peste 5,4 milioane de euro, in vreme ce in 2010, cifra de afaceri a companiei a trecut de 41 milioane de euro, iar profitul net a fost de peste 9 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri