Aplicatia Cti Mobile le permite clientilor bancii sa isi aceseze contul de internet banking si sa efectueze tranzactii de pe telefonul mobil utilizand conturile personale, potrivit unui comunicat al bancii.

Clientii pot efectua plati si transferuri in lei, euro sau dolari intre conturile curente deschise la Citibank Romania si in lei catre conturi curente deschise la alte banci. Clientii bancii mai au posibilitatea de a plati facturi, de a verifica situatia conturilor sau istoricul tranzactiilor.

Utilizatorii aplicatiei de internet banking pentru smartphone-uri mai pot localiza si cele mai apropiate bancomate sau agentii Citibank de pe telefon.

Aplicatia poate fi descarcata pentru telefoane Apple, Blackberry, Nokia sau cu Android si este utilizabila in toate retelele telefonice. Pentru utilizatorii iPhone, aplicatia va fi disponibila in Apple iTunes Store, iar pentru utilizatorii Blackberry, Nokia si Android, aplicatia poate fi instalata prin expedierea unui SMS cu textul „citi mobile” la numarul 1724.