Volksbank Romania si MoneyGram International au semnat un acord prin care banca a devenit membru al retelei de transfer de bani.
Acordul dintre cele doua institutii a fost incheiat in luna februarie a acestui an, serviciul de transfer de bani fiind acum disponibil in retea de 155 de unitati Volksbank de pe intreg teritoriul Romaniei.

Noul serviciu asigura o metoda de a colecta sau transfera fonduri pentru clientii persoane fizice prin intermediul celor 227.000 locatii MoneyGram din peste 190 de tari. Transferurile de bani se pot face in lei, euro si dolari americani.

"Romania este o piata foarte importanta din punct de vedere al transferurilor de bani. Conform datelor furnizate de Banca Mondiala, in anul 2010, in Romania au intrat prin transferuri de bani aproximativ 4,5 miliarde dolari, in principal din Italia, Spania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii si Grecia", a declarat Pedro Saro, vicepresedinte MoneyGram.

Lucian Cojocaru, vicepresedintele de retail al Volksbank Romania, a explicat ca implementarea serviciului de transfer rapid de bani face parte din strategia de retail a bancii pe anul 2011 pentru revitalizarea activitatii comerciale, cu accent pe lansarea noilor tipuri de carduri, pachete de produse si servicii si mobile banking.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri