Citibank intra in cursa refinantarilor cu credite in lei cu dobanda de 15,99%

Citibank aintrat in cursa pentru refinantari cu un credit in moneda nationala in suma de pana la 60.000 de lei. Banca nu solicita girant sau avant si nici nu percepe comision de administrare pentru imprumutul de refinantare, iar rata anuala a dobanzii este fixa si incepe de la 15,99%.

Jucatorii din sistemul bancar cu cote de piata de circa 1% dupa valoarea activelor au inceput sa lanseze oferte de credite de refinantare, in incercarea de a concura cu bancile mare, care au intrat in cursa refinantarilor inca de la inceputul anului.

Citibank a lansat un credit in lei cu dobanda fixa incepand de la 15,99% pentru clientii care doresc sa refinanteze alte imprumuturi. Suma maxima ce poate fi imprumutata fara girant si avans este de 60.000 de lei, iar perioada de creditare este de pana la 6 ani, potrivit informatiilor publicate de banca.

Dobanda fixa de 15,99% valabila in situatia in care salariul lunar al debitorului este virat intr-un cont curent deschis la Citibank. In caz contrar, dobanda perceputa de Citibank urca la 17,99% sau la 19.99%. Banca mai percepe un comision lunar de asigurare de 0,143% aplicat la valoarea finantata.

Bancherii de la Citibank sustin ca iau o decizie privind aprobarea creditului in cel mult 24 de ore de la momentul depunerii documentatiei complete.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri