MasterCard si GECAD ePayment continua promotia adresata posesorilor de carduri MasterCard si Maestro, pana pe data de 30 iunie 2011. Acestia primesc o reducere de 5% daca achita online, cu un card MasterCard sau Maestro, serviciile achizitionate intr-una dintre agentiile de turism partenere.

Campania “Plateste online cu un card MasterCard sau Maestro si ai 5% reducere” isi propune sa evidentieze avantajele comertului electronic pentru posesorii de carduri, in principal confortul, simplitatea si siguranta platilor cu cardul pe internet.

„Intre 15 aprilie - 15 mai, volumul tranzactiilor cu MasterCard si Maestro la agentiile participante a crescut cu peste 100%, conform datelor furnizate de GECAD ePayment. Aceasta crestere indica un interes foarte mare din partea posesorilor de carduri MasterCard si Maestro pentru tranzactiile online, mai ales atunci cand beneficiaza si de reduceri, pe langa avantajele deja cunoscute, ce tin de confort, simplitate si securitate”, afirma Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

Agentiile participante la campanie sunt: Accent Travel & Events, All Seasons, Altours, Avia Travel & Events, Dacos, Europa Travel, Decoleaza.ro, Eximtur, Mareea, Paravion, Perfect Tour, Rezerva.ro, Veltravel si Vola.ro.