Asociatia pensiilor private are un nou presedinte

Presedintele CA al ING Pensii, Cornelia Coman, a fost aleasa, joi, pentru un mandat pe trei ani, in functia de presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, inlocuindu-l pe Crinu Andanut, seful Allianz-Tiriac Pensii, care a ocupat aceasta pozitie incepand cu anul 2008, scrie Mediafax.

Anterior, in cadul Asociatiei, Coman a ocupat pozitia de vicepresedinte. Ea conduce si operatiunile ING Asigurari de Viata.

Totodata, Andanut a fost ales membru in Consiliul Director al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR), pentru un mandat de un an.

Directorul general al Alico Pensii, Mihai Coca-Cozma, va prelua pozitia de vicepresedinte al APAPR, pentru un mandat de 3 ani.

"Ceilalti doi membri ai Consiliului Director al APAPR, care se afla la mijlocul mandatului statutar de doi ani, sunt Ioan Vreme, director general al Generali Pensii, si Radu Craciun, director de investitii la Eureko Pensii", se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Infiintata in anul 2004, APAPR reprezinta asociatia administratorilor fondurilor de pensii private si a bancilor depozitare ale activelor fondurilor de pensii din Romania.

Asociatia numara 16 membri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri