BRD Sogelease, filiala BRD Groupe Societe Generale a lansat un program de garantie de 24 de luni pentru eventuale defectiuni mecanice si electrice ce pot aparea la autovehiculul finantat de companie.

Produsul, denumit Service Plus, ofera garantie extinsa pentru o perioada de pana la 24 de luni pentru eventuale defectiuni mecanice si electrice ce pot aparea la autovehiculul finantat de Sogelease, ulterior expirarii garantiei producatorului.

Garantia extinsa este oferita de Allianz-Tiriac, iar brokerul si administratorul acestui program este Marsh Romania. Service Plus este destinat doar autoturismelor si autoutilitarelor finantate de BRD Sogelease.

Costurile asociate acestui program pornesc de la 400 de lei pe an, iar produsul elimina cheltuieli neprevazute cu reparatia autoturismului, in cazul in care acesta se defecteaza in perioada asigurata.

Produsul este disponibil pentru vehicule noi sau second hand de pana la 5 ani vechime, avand maximum 120 000 km rulati.

Totodata, garantia extinsa adauga valoare vehiculului, in cazul in care clientul doreste sa-l instraineze. Garantia se aplica pentru orice marca de autoturisme si autoutilitare cu masa maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, finantate de BRD Sogelease, garantie transferabila in momentul revanzarii.

Plata costurilor aferente reparatiilor se realizeaza in sistem de decontare directa intre asigurator si service.

BRD Sogelease IFN este membru fondator al Asociatiei de Leasing din Romania si Servicii Financiare Nebancare (ALB).


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Societe Generale isi vinde banca din Republica Moldova catre OTP