Bank a inregistrat in Romania o pierdere de un milion de euro in primul trimestru, comparativ cu un profit net de 300.000 de euro in aceeasi perioada a anului trecut.
Provizioanele au scazut de la 4,2 milioane de euro in ianuarie-martie anul trecut la 3,3 milioane de euro, potrivit raportului financiar al grupului cipriot Marfin Popular Bank, citat de Mediafax.

Profitul inainte de provizioane a scazut de peste doua ori, de la 4,7 milioane de euro in primul trimestru al anului trecut la doua milioane de euro.

Activele Marfin Bank in Romania au crescut usor, de la 659 milioane de euro in decembrie la 666 milioane de euro in martie, in timp ce soldul creditelor a avansat de la 418 milioane de euro la 425 milioane de euro.

Depozitele bancii in Romania au urcat cu peste 6%, de la 176 milioane de euro la finele anului trecut la 187 milioane de euro.

Veniturile totale au inregistrat un declin de 34%, de la 9,1 milioane de euro in primul trimestru al anului trecut la sase milioane de euro in primele trei luni din 2011, in timp ce veniturile din dobanzi au coborat cu 19%, de la 6,2 milioane de euro la cinci milioane de euro.

Cheltuielile operationale au fost reduse cu 9%, de la 4,4 milioane de euro la patru milioane de euro.

Numarul de sucursale a ramas constant comparativ cu decembrie, la 27 de unitati.

La nivel de grup, profitul net a crescut cu 70%, de la 42 milioane de euro la 71 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri