Banca Comerciala Romana (BCR) si Ultra PRO Computers a lansat astazi cardul de credit co-branded BCR - Ultra PRO Computers. Produsul ofera avantaje deosebite, precum limita de creditare foarte mare, pana la echivalentul in lei a 5.000 de euro, si perioada de pre-aprobare a cererii de credit foarte scurta, de maxim 3 ore. Cardul este emis sub sigla VISA, putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, si se obtine numai prin intermediul lantului de magazine Ultra PRO Computers.

BCR confirma ca este lider si formator de piata. Acest nou card de credit co-branded va contribui la dezvoltarea pietei cardurilor de credit din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor asa cum sunt toate produsele financiare marca BCR. Detinatorul unui card co-branded BCR Ultra PRO Computers, beneficiaza de numeroase avantaje, printre care: suma minima care trebuie achitata lunar, perioada, practic nelimitata, de acordare a creditului, creditul mare care poate fi angajat de catre o persoana cu venituri medii, a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv BCR.

Cardul de credit lansat de BCR si Ultra PRO Computers este un instrument modern, care imbina in mod spectaculos avantajele creditului de consum (accesibilitate, limita de suma foarte mare, acordare rapida si direct in magazin) cu avantajele cardului de credit clasic (in primul rand, cuantumul de credit revolving). Perioada de acordare a liniei de credit este de 5 ani, cu prelungirea automata (daca sunt respectate clauzele contractuale).

Lansarea cardului co-branded BCR Ultra PRO Computers, se inscrie in strategia grupului K Tech Ultra PRO de apropiere fata de client si necesitatile acestuia. Este un pas important pentru facilitarea achizitiei, deoarece se face trecerea de la modalitatea de plata in numerar la plata electronica, mult mai accesibila. De asemenea, un alt avantaj, deloc de neglijat, al cardului il constituie perioada de gratie pentru plata dobanzii, ce poate ajunge pana la 50 de zile pentru tranzactiile efectuate la comerciant. Cardul co-branded ofera un plafon ridicat de creditare, ceea ce permite si persoanelor cu venituri maimici accesul la produse IT de ultima generatie, din intreaga gama hardware si software disponibila in reteaua de magazine Ultra PRO Computers, a declarat Alina Fughina, director general K Tech Ultra PRO.

Practic, detinatorul de card trebuie sa ramburseze lunar doar dobanda la creditul utilizat. Nivelul dobanzii este, in prezent, de numai 22%. Totodata, detinatorul de card are facilitatea de a nu plati nici macar
dobanda aferenta sumelor din credit utilizate pentru cumparaturi, daca imprumutul este rambursat in totalitate pana la data de 20 a lunii urmatoare celei in care efectueaza tranzactia, scadenta mentionata in extrasul de cont pe care detinatorul il primeste lunar prin posta.

O persoana cu un venit mediu pe economie poate beneficia de un plafon de credit pe cardul BCR Ultra PRO Computers, de circa 10.000 lei noi (100 mil. lei vechi) daca nu are alte credite angajate.

Cardul co-branded BCR - Ultra PRO Computers va putea fi utilizat pentru achizitionarea de produse din magazinele Ultra PRO Computers, dar si pentru alte operatiuni generate de nevoile personale ale posesorului (plata de bunuri si servicii, retragere de numerar de la ATM-uri). De asemenea, cardul poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri