In noua sa functie, Gabriel Chirvase va continua dezvoltarea si implementarea strategiei de resurse umane la nivelul companiei. De asemenea, va elabora si asigura implementarea politicilor, sistemelor si practicilor de resurse umane, mentinand orientarea spre performanta individuala si organizationala si alinierea la politicile Grupului si la bunele practici din domeniu.

“Gabriel Chirvase are o experienta de 12 ani pe pozitii de management si consultanta in aria resurselor umane si am incredere ca prin expertiza sa va contribui in mod sustinut la obtinerea de rezultate pe termen lung in dezvoltarea oamenilor si a unei culturi a performantei in companie, continuand astfel eforturile noastre de pana acum”, precizeaza Sanda Nicoara, director general al Groupama Asigurari.

Gabriel Chirvase are 36 de ani si este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti si al Masteratului Managementul Resurselor Umane. Pregatirea sa profesionala a continuat prin numeroase cursuri si programe de specializare atat in tara cat si in strainatate.

Din septembrie 2004 s-a alaturat companiei Wrigley, unde a ocupat succesiv functiile de PLD (People and Development) Manager pentru Europa de Est (zona Balcani) si PLD Manager pentru Cehia, Slovacia si Balcani, fiind responsabil de coordonarea echipei, a activitatilor si a proiectelor globale de Resurse Umane din regiune. Anterior, a ocupat pozitii de management si consultanta in companii precum Ursus Breweries, Arthur Andersen si Pluri Consultants.

Citeste si:

Monica Marchis s-a alaturat echipei Groupama Asigurari (pe atunci BT Asigurari) in anul 2006 pe postul de Director Resurse Umane. Incepand cu decembrie 2007 (moment in care BT Asigurari a fost preluata de catre grupul francez Groupama), Monica Marchis a devenit membru al Comitetului Executiv al Groupama Asigurari, in perioada pre si post fuziune. In aceasta calitate, a avut o contributie semnificativa la procesul de structurare organizationala a noii companii rezultate in urma fuziunii si a condus activitatea de resurse umane de dezvoltare a proceselor, politicilor, sistemelor si practicilor adecvate strategiei si cerintelor Grupului.

Groupama Asigurari ocupa locul al patrulea in clasamentul general al companiilor de asigurari. Creata in urma fuziunii dintre BT Asigurari si Asiban si a integrarii structurii de vanzari a OTP Garancia.

Groupama Asigurari este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurari si servicii finaciare din Europa, cu peste 16 milioane de clienti si 39.000 de angajati, la nivel global. In 2010, Grupul a raportat venituri de 17,6 miliarde euro, din care 13 miliarde de euro in plan international, si un rezultat net de 398 milioane de euro.