Taxe si impozite online, la Zalau si Pitesti

Cetatenii cu domiciliul in Zalau si Pitesti pot, incepand de miercuri, sa achite online taxele si impozitele prin intermediul sistemului national Ghiseul.ro, potrivit unui anunt facut de Ministerul Comunicatiilor.

Alaturi de cetatenii din Zalau si Pitesti, si cei din Targu Mures si sectoarele 2 si 6 din Bucuresti pot achita online darile catre stat.

"Ghiseul.ro urmeaza a fi extins pe parcursul acestui an in cat mai multe administratii locale, urmand ca in 2012 acestea sa fie acoperite in totalitate, conform calendaruluiu stabilit prin HG 1.235/2010", se arata intr-un comunicat al institutiei.

Potrivit datelor ministerului, de la lansare si pana in prezent, au fost efectuate peste 1.000 de plati prin ghiseul.ro si a fost accesat de 43.325 de utilizatori unici.

Romanii au facut mai multe plati cu cardul la primarii in primele patru luni din 2011 decat in tot anul 2010, anunta representantii Visa. Astfel, in perioada ianuarie - aprilie 2011, romanii au platit cu cardul taxe si impozite locale in valoare de peste 46 milioane de lei, cu 119% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Sistemul National de Plata a Taxelor si Impozitelor cu cardul bancar - Ghiseul.ro va fi disponibil in curand in orasele Arad, Baia Mare, Brasov si Zalau, au anuntat recent oficialii ministerului.

Orice intrebari aveti despre plata taxelor si impozitelor pe Ghiseul.ro, puteti afla raspunsurile accesand CardPayment.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cum poți plăti taxele și impozitele cu doar câteva click-uri și un card
Setari Cookie-uri