Garanti Leasing, partea a grupului Garanti din Romania, a lansat un produs pentru finantarea echipamentelor agricole, cu o perioada de gratie totala timp de 3 luni (ianuarie - martie) in fiecare an al perioadei de finantare (pana la 5 ani).
Printre echipamentele agricole care pot fi finantate prin acest produs se numara tractoare, semanatori sau combine de recoltat cereale, mentioneaza oficialii Garanti

Produsul poate fi acordat in doua moduri: fie se finanteaza fiecare echipament in baza unui contract de leasing standard, fie se acorda o limita de finantare stabilita in functie de bugetul de investitii al companiei. Aceasta limita este aprobata o singura data pe parcursul unui an si poate fi utilizata de fiecare data cand reprezentantii companiei doresc sa achizitioneze un anumit echipament.

„Dupa integrarea noastra in Grupul Garanti la inceputul acestui an, am inceput sa acordam o atentie speciala leasing-ului de echipamente, o piata care se dezvolta in ritm rapid si care are nevoie de finantare. Rezultatele pe care le-am avut in primele 4 luni in ceea ce priveste leasingul de echipamente reprezinta o dovada in acest sens – volumul finantarilor a crescut de zece ori comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Drept urmare, am creat un produs de finantare cu o perioada de gratie totala de 3 luni in fiecare an al perioadei de finantare, luand in considerare sezonalitatea sectorului agricol, care inregistreaza o activitate redusa in lunile ianuarie-martie”, a declarat Okan Yurtsever (foto), directorul general al Garanti Leasing.

Garanti Leasing ofera produse de leasing imobiliar, leasing auto si de echipamente, sale & lease-back pentru echipamente si bunuri imobiliare.

Grupul Garanti din Romania cuprinde Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care opereaza compania Motoractive Leasing IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care opereaza Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care opereaza Domenia Credit IFN SA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri