„In urma cererii ridicate de credite de refinantare inregistrata pana acum, am decis sa prelungim promotia pana pe 31 iulie”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de Strategie si Marketing al BRD-Groupe Société Générale.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda de refinantare este fixa, de 7,25%. La refinanţarea prin intermediul creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de indicele Euribor la 3 luni, la care se adauga o marja de 3,75 sau 4,25 puncte procentuale, in functie de durata aleasa. Pentru refinantarea prin intermediul creditelor imobiliare/ipotecare in euro, marja fixa adaugata la rata Euribor la 3 luni este intre 3 si 3,75 puncte procentuale, in functie de durata creditului si valoarea avansului.

Clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont la BRD si detin sau achizitioneaza alte produse sau servicii oferite de banca obtin si o reducere de 10% la dobanda aferenta creditelor de refinantare.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.