BRD-Groupe Société Générale, a doua banca din sistem dupa valoarea activelor gestionare, prelungeste campania creditelor de refinantare in lei, euro sau dolari pana la finalul lunii iunie 2011.
„In urma cererii ridicate de credite de refinantare inregistrata pana acum, am decis sa prelungim promotia pana pe 31 iulie”, a declarat Philippe Lelarge, directorul executiv al departamentului de Strategie si Marketing al BRD-Groupe Société Générale.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda de refinantare este fixa, de 7,25%. La refinanţarea prin intermediul creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de indicele Euribor la 3 luni, la care se adauga o marja de 3,75 sau 4,25 puncte procentuale, in functie de durata aleasa. Pentru refinantarea prin intermediul creditelor imobiliare/ipotecare in euro, marja fixa adaugata la rata Euribor la 3 luni este intre 3 si 3,75 puncte procentuale, in functie de durata creditului si valoarea avansului.

Clientii care isi incaseaza salariul intr-un cont la BRD si detin sau achizitioneaza alte produse sau servicii oferite de banca obtin si o reducere de 10% la dobanda aferenta creditelor de refinantare.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri