Alexandru Leondari este noul director comercial al Eureko Asigurari, dupa ce mandatul de 3 ani al lui Shaun Russell, care a ocupat aceasta pozitie, se incheie, a anuntat compania.

“In ciuda climatului economic dur, care a afectat si vanzarile de asigurari, am incredere in oportunitatile pe care aceasta piata le ofera. Pornind de la pasii facuti pana acum de Eureko in domeniul asigurarilor de sanatate si viata, cred ca vom gasi noi spatii de dezvoltare, in cadrul unei piete care este departe de a-si fi atins potentialul”, a declarat Alexandru Leondari.

Acesta il inlocuieste, de la sfarsitul lunii iunie, pe Shaun Russell (foto), care a ocupat aceasta pozitie din 2008 si al carui mandat de 3 ani se incheie la finele acestei luni. Alexandru Leondari este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T Popa” din Iasi si dispune de experienta in distributia de asigurari din Romania. In ultima perioada, a lucrat pentru Aviva Group Romania in pozitia de director general adjunct si director de distributie.

Inainte de a veni in Romania, Shaun Russell a ocupat diferite pozitii de conducere, in cadrul Eureko, in Polonia, Slovacia si Bulgaria.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursa, activ in alte sapte tari europene, in afara de tara de origine, Olanda. Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurari - generale, sanatate si protectia veniturilor - si serviciile legate de asigurari de viata si pensii administrate privat.

Grupul este prezent in Romania prin Eureko Asigurari si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Aegon:"Suntem gata sa plecam iar la cumparaturi" Pe cine vor olandezii
Setari Cookie-uri