Garanti Bank introduce rate fara dobanda la plata asigurarii de locuinta

Garanti Bank permite achitarea asigurarii de locuinta in 3 rate fara dobanda pentru clientii care realizeaza plata cu un Bonus Card in perioada 15 iunie - 15 iulie 2011.

Oferta este valabila pentru orice tip de asigurare de locuinta, obligatorie sau optionala, si se aplica platilor efectuate cu cardul de credit Bonus Card la orice companie de asigurari, indiferent de terminalul POS utilizat.

Aproximativ 500 de mii de contracte de asigurare obligatorie a locuintelor au fost incheiate de societatile membre ale Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID), pana la jumatatea lunii mai 2011, reprezentand o pondere de 5,92 din fondul locativ existent.

Proprietarii care nu isi asigura locuintele pana la 15 iulie 2011, obligatoriu sau facultativa, vor fi amendati de primarii cu pana la 500 lei.

Turcii de la Garanti Bank au inceput sa simta gustul profitului in Romania, banca inregistrand un profit de 2,4 milioane de euro in primele trei luni din 2011, conform rezultatelor calculate pe baza standardelor internationale de contabilitate (IFRS).

Banca are peste 200.000 de clienti, o retea teritoriala formata din 75 de agentii, 170 de bancomate si peste 7.400 de terminale pentru plata cu cardul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri