Banca Romaneasca plateste in avans dobanda la depozite

Banca Romaneasca plateste in avans dobanda la depozitele constituite in urmatoarele 3 luni de populatie sau companii pe perioade de 1, 4 sau 7 luni.

“Avans net este un nou produs de economisire lansat de Banca Romaneasca ce combina atat avantajul obtinerii dobanzii la momentul constituirii depozitului cat si acordarea acesteia in valoare neta”, afirma Lakis Couninis, directorul executiv de retail din cadrul Bancii Romanesti.

Plasamentele constituite pe o perioada de 1 luna sunt bonificate cu dobanzi nete (dupa plata impozitului pe dobanda) de 6,1% la lei, 3,4% la euro si respectiv 2,1% la USD. Pentru depozitele cu maturitate de 4 luni dobanda neta este de 6,8% la lei, 3,8% la euro si 2,6% la dolari, in timp ce pentru cele la 7 luni aceasta ajunge la 7% la lei, 4% la euro si 2,95% la dolari.

Suma minima pentru deschiderea unui astfel de depozit este de 500 lei, 150 de euro sau 150 de dolari, in cazul persoanelor fizice si de 1.000 lei, 500 de euro sau 500 de dolari, pentru persoanele juridice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri