Deloitte, numita firma de consultanta fiscala a anului

Deloitte Europa Centrala a fost numita drept firma de consultanta fiscala a anului, compania castigand 12 dintre cele 70 de premii acordate de International Tax Review in cadrul galei europene dedicate echipelor de consultanta in domeniul taxelor directe si indirecte.

La nivel regional, echipa Deloitte este formata din peste 720 de specialisti care ajuta companiile multinationale sa se conformeze diverselor aspecte fiscale, cu grade diferite de complexitate.

Pentru a alege companiile castigatoare, echipa de jurnalisti a International Tax Review realizeaza o analiza detaliata, in baza mai multor surse de cercetare.

In Romania, Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte – consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achizitii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, alerte fiscale, servicii de contabilitate si salarizare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri