BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, a incheiat un parteneriat cu reteaua de farmacii Sensiblu prin care le returneaza clientilor pana la 6% din valoarea cumparaturilor realizate in perioada 1 iulie - 31 august 2011 si achitate cu cardul.

Clientii BCR care aleg sa achite cumparaturile de la Sensiblu cu cardul de credit pot opta pentru plate in trei rate egale, fara dobanda.

“Lantul de farmacii Sensiblu este unul dintre cei mai importanti parteneri ai nostri. Sunt printre primii care au instalat POS-urile noastre contactless si care au acceptat plata in rate egale, fara dobanda, cu cardul de credit BCR”, a declarat Bogdan Gogioman, seful departamentului de carduri din BCR.

Clientii BCR realizeaza, in medie, 2,5 tranzactii cu cardul pe luna in farmacii, iar valoarea medie a unei tranzactii este de 71 de lei.

Banca returneaza o parte din valoarea cumparaturilor si clientilor care efectueaza plati cu cardul de debit emis de BCR. Mai exact, clientii primesc inapot 3% din valoarea cumparaturilor achitate cu cardul de debit si 6% pentru cele achitate cu cardul de credit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Kaufland,100 de locuri de munca intr-un magazin nou. Unde este situat?
Setari Cookie-uri