Grecii de la Piraeus Bank au demarat creditarea prin etapa a patra a programului Prima Casa si spera sa isi epuizeze plafonul pana la finalul anului.

In noua forma, programul se adreseaza atat persoanelor care nu detin o locuinta cat si proprietarilor actuali ai unei locuinte cu o suprafata utila mai mica de 50 mp, care nu a fost dobandita prin programul Prima Casa.

Suma minima acordata de banca in cadrul acestui program este de 10.000 de euro, iar valoarea maxima a imprumutului este cuprinsa intre 57.000 de euro si 71.250 de euro. Perioada de creditare este de maxim 30 de ani.

“Avand in vedere interesul constant al clientilor pentru finantarile prin intermediul acestui program guvernamental atractiv datorita conditiilor de creditare garantate, estimam ca plafonul disponibil pentru Piraeus Bank Romania va fi integral utilizat pana la sfarsitul acestui an”, sustine Roxana Halmageanu, sefa departamentului de dezvoltare produse si procese din cadrul bancii.

Dobanda perceputa de Piraeus Bank pentru creditele in moneda nationala este de 2,5% + indicele Robor la trei luni, iar cea perceputa pentru creditele acordate in euro este de 4% + indicele Euribor la trei luni.

Banca accepta clientii care obtin venituri din salarii, pensii, chirii, drepturi de autor, dividende, sau alte activitati independente reglementate prin lege. La acodarea creditului, banca ia in considerare veniturile pe familie. Imprumutatul are optiunea de a aduce pana la 4 coplatitori care pot fi membri ai familiei sau nu.

Piraeus Bank are pe plan local o retea teritoriala formata din 187 de sucursale si are un portofoliu de peste 300.000 de clienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Finantele aloca 2 MLD. lei pentru Prima Casa in 2019
Setari Cookie-uri