Desi din ce in ce mai multi romani decid sa isi petreaca vacanta in strainatate, doar o mica parte dintre ei isi incheie o asigurare medicala de calatorie in strainatate.

Brosura

In acest context, intre 11 si 15 iulie, se desfasoara Campania „O vacanta asigurata” organizata, in parteneriat, de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor (APPA) si Radio Europa FM.

Prin intermediul acestei campanii, peste un milion de romani vor afla mai multe despre rolul asigurarilor medicale de calatorie in strainatate si, totodata, ce au de facut atunci cand au probleme de sanatate.

“Asigurarea de calatorie este un instrument de protectie care nu trebuie sa lipseasca din bagajul niciunui turist care vrea sa se bucure de o vacanta linistita”, a declarat Alexandru Ciuncan, secretar general al APPA.

Campania continua seria de proiecte demarate de APPA, menite sa creasca gradul de informare si educare in asigurari in randul publicului din Romania. Si aceasta etapa va avea la baza distributia de brosuri informative gratuite in Bucuresti si in marile orase ale tarii.

Materialele informative vor ajunge la publicul larg atat prin intermediul promoterilor, cat si prin intermediul cotidienelor Libertatea si Romania Libera. De asemenea, brosurile campaniei vor fi distribuite si in marile complexe comerciale din intreaga tara si in sediile agentiei de turism Marshal.

Proiectul este sustinut de importante companii de asigurari, brokeraj si agentii de turism: Astra Asigurari, City Insurance, Euroins, Generali Asigurari, Safety Broker, Piraeus Insurance Broker, Otto Broker si Marshal Turism.

Mesajul campaniei va fi promovat si prin spoturi, stiri, interviuri si emisiuni difuzate de Radio EUROPA FM si TVR Info, prin materiale de interes public preluate de Romania Libera, Wall-street.ro si 9am.ro - pe zona de print si de web.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Gothaer: Romanii isi schimba modul in care-si petrec timpul in vacanta